петък, 11 януари 2013 г.

Предай нататък

Здравейте!

Колко удобно да се завърна на тези "страници" след пет месеца с "Предай нататък".
През 2012 година пропуснах щафетата.Нямаше как да не пропусна... от неудобство и излагане,че пак последна си изпратих нещата за  кампанията на 2011:)
 Записах се при Нели от "Моите нещица" и като знам какви вълшебни ръце има тя, тръпна в очакване.


И така..., ако си ме спомняте още :) , не сте ме забравили  имате желанието да получите нещичко ръчно направено от мен, моля запишете се под тази публикация и изпратете пощенският си адрес на krissbal@abv.bgХубав уикенд!

7 коментара:

kenli каза...

Пу, първа! Как да не си те спомням! Ти беше моя първи гуру. Може и да си забравила, ама аз няма да забравя онзи разговор по Скайп с насоки от теб, преди цели 3 и кусур години. Благодаря ти отново и съм сигурна, че и аз ще тръпна в очакване!

Maria каза...

И аз се записвам :)

arcadia каза...

Аз ще използвам случая да кажа колко любими са ми твоите нежни картички и кутийки, но няма да се запиша за участие, защото мисля да пропусна тази година. Но не си мисли, че сме те забравили, напротив :)

Nevena каза...

И аз се записвам с най-голямо удоволствие!!!!

Kras каза...

Правиш невероятни неща и затова се записвам да участвам. Поздравления.

Em каза...

Много се радвам да видя, че отново пишеш тук :) И макар че, малко закъснях, исках да кажа, че с нетърпение ще очаквам нови прекрасни творения от теб :)

Гуш
Ем

Krissbal каза...

Делянче, много добре си спомням нашето виртуално запознанство и с удоволствие следя твоите творения през цялото време, човек няма как да те забрави,определено!
Мария, щастлива съм,че си в записаните.Отдавна обмислям как подходящо да се отблагодаря за невероятният жест към мен послучай Денят на Картичкоправенето:)
Гери, миличка прегръщам те.Липсват ми нашите разговори, откакто смени мобилния оператор;)
Невена получих адресът ти на мейла, сега остава и музата ми да пристигне и всичко ще е наред.
Благодаря ти Крас, очаквам и от теб адрес на мейла.
Ем, не си закъсняла, напротив ти си точно номер 5.Благодаря ти и очаквам да пишеш на мейла.