вторник, 9 август 2011 г.

Една история за кутийка, прекрасна роза и ... още нещо

Толкова време не съм писала в моя блог, а сега се получва всеки ден - нова публикация.

Всъщност не съм спряла да правя картички и кутийки, особено кутийки :), но имах огромен технически проблем със снимачната апаратура.В дълбоката провинция времето е нещо относително, нещата стават адски бавно, но аз за тези девет години се сдобих със слонско търпение и максимата "Не хаби излишни нерви , за нещо което не зависи от теб".
Кутийката, която ще ви покажа , я завърших преди малко.
Тя е за една рожденничка, която не познавам.
Приятелката й, която също не познавам :) иска кутийка с картичка/ виждала е живо моя такава, излишно е да споменавам, че не е снимана :(/, в която да може да сложи подаръка си - бижута.
Тъ...... бижутата не съм ги виждала / на мен вече като виц започна да ми звучи, незнам на вас как /, само знаех, че комплект обеци и синджир с медальон.
Рожденничката обожавала ръчно направени неща, за това приятелката й иска кутийката да не е стандартна от бижутерийните кагазини.

Истината е, че много ме притесни липсата на директен контакт с поръчителката, надявах се да видя бижутата поне на снимка.
Жената си иска кутийката, такава, каквато й я направя.... толкова.
Голямо предизвикателство за мен, правила съм доста кутийки за " финансов подарък", ще цитирам Дани, но как да направя нещо от хартия, в което да се сложат бижута...

В крайна сметка след голямо умуване, чертане и изрязване се получи този краен резултат :









С розата на картичката искам специално да се похваля.От доста дълго време искам печат/и с рози.Сега получих възможността да си поръчам даже не една,а три.
Мигито Петрова прие присърце моята страст към розите и ми направи три различни дизайна.
Толкова ми харесват, че си поръчах още няколко в различни размери / девизът на Скорпиона е скромното "Аз Искам"/ и едва ли ще се спра дотук:)


Стигнах и до ... още нещо-то в историята...
Нещото е едно пътуване, което съм обещала на моят син много отдавна и все отлагаме.
Отиваме в родната София,която за мое щастие вмомента е по августовски прилично пуста.
Крис умира от желание да посетим Зоопарка. Водили сме го,но беше доста малък и не помни почти нищо.
Другата забележителност, която иска да види, това е Киното, което тук си нямаме.За късмет пуснаха новият "Мечо Пух" като по поръчка за нас.Малкия фен, който е изгледал всичко с Мечо не може да си намери място от нетърпение да тръгваме по-скоро.

Майка му също тръпне от нетърпение, тя си е избрала една друга, съвсем нова нОвеничка забележителност в София, която не е виждала още:)

"Двете Елши" най- новата забележителност на София, в която ще имам удоволствието да се срещна с Данка Матеева, Мигито Петрова, Гери- Аrcadia, Ваня /alneon и всички вие, които прочетете това и успеете да включите в плановете си едно съвкупно шопинг посещение на магазина на 12 август ,петък ,17.00 часа.

Ще бъда много щастлива да се запознем на живо!

Кутийката с красивата роза вече пътува, а аз отивам да стягам багажа.

До скоро!

8 коментара:

Neli каза...

Очарователна! Поздравления!

Valchen каза...

Прекрасна картичка и прекрасна кутийка. Печатът наистина е много красива роза!

unicorn каза...

Марианко прелестни са :))))Справила си се страхотно и сигурно ще ги шашнеш:))))

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мариана, наистина тези рози са прекрасни, а сложени на твоето творение.....нямам думи! Царица си ти на кутийките, великолепен подарък е станало, неизменно в твоя лилав цвят!
Поздрави, целувки и до скоро! Чакам с нетърпение срещата!

Migito Petrova каза...

Творенията ти са невероятни!! Благодаря за милите думи! ;)

Zvetanka Shahanska каза...

Прекрасна кутийка се е получила!Красива картичка!Поздрави и весело в София:))))

Маги каза...

Справила си се чудесно с поръчката. Кутийката е станала много интересна.

Miss Emerald каза...

Великолепна и много оригинална кутийка, а в заедно с картичката се е получил страшно красива комбинация! Поздравления! Този месец достатъчно шопингувах, но ако успея да позавърша всички проекти, които съм подхванала и понесла, имам чувството под една мишница, ще се опитам да дойда , поне да се видим!