понеделник, 31 януари 2011 г.

"Предай нататък "/ "Pay it forward"



"Предай нататък" един разкошен филм, който и до ден днешен за еНти път гледам с удоволствие и сякаш за първи път.
В Блог-обществото съществува едноименна игра.Попаднах на нея около Коледа в една публикация на Нети - Sleepless but dreaming... .
След Нова година същата игра придоби лавинообразни размери, всеки блог имаше публикация.Доста време не смеех да се включа.Отговорността е голяма, трябва да подготвиш 5 ръчноизработени подаръка и в рамките на година да изпратиш на притежателите им.
Опитът ми в картичкотворенето не е толкова голям, че отговорно да се включа на момента:)
Ами ако никой не се запише, ами ако не си харесат подаръците,ами ако не се справя, нямам време, ами ако.............
Една сутрин отварям блога си и какво да видя Миленка - " Paper Mill" пуснала публикация за играта, отворих я, стоях взряна в екрана дълбоООко замислена около 20 минути.Дилемата беше голяма, но.... се записах.Обожавам образите, които създава тя, то кой ли не ги обожава:)
И така, ако искате нещо направено от мен за подарък, включете се в играта, като оставите коментар под публикацията.
Петимата записали се по регламент автоматично поемат щафетата и се включват в играта:)
Пожелавам си вдъхновение, което ще ми трябва за да мога да не ви разочаровам.
Адресите ви ще очаквам на мейл : krissbal@abv.bg

5 коментара:

Le каза...

Мила ми приятелко, ако не бях се включила на безброй места, щях да се, при теб,
Но сега не се включвам само, за да се включи някой, който да продължи инициативата съвестно.
Пиша ти, за да те уверя, че се подценяваш.Имаш сърце имаш очи и имаш силата да въздействаш. Добра си , твърде добра си, за да си позволяваш да се омаловажаваш...

Ганима каза...

Еха! Супер! Веднага се записвам. Как мога да пропусна създателката на красивите лилави вълшебства и прекрасните картички с кутийки?
А, не така! Няма ако... не би могла да ни разочароваш, ако продължиш да твориш в същия дух!

Пъстър свят каза...

Марианка, записвам се и аз!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Напълно подкрепям Le - как може така да се подценяваш, мила Мариана! Ти нямаш равна на себе си в създаването на "индустрията ти на кутийки с картички". А и не само.....
Аз също дълго се взирах в публикацията ти, включила съм се на няколко места.....но понеже знам какво злиза изпод ръцете ти и какво удоволствие е човк да държи твое творение....мислих, мислих ...и реших да се запиша....И без това играта придоби вече големи размери и правилата май се пораздвижиха на всеки според вижданията ...та и аз си обещах - ще изпратя допълнително на всеки, при когото съм се включила, така че да не ме мъчи съвестта, че съм завзела подаръка на някой от блоговото пространство!

Анонимен каза...

Записвам се! А може ли жеста да се връща или се предава нататък,както филма? Съгласна съм, че той от своя страна е страхотен... Винаги настръхвам само,когато се сетя за него...
Поздрави,Али