четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Малкият Крис на сватба...

Крис беше главен участник в първото си светско събитие и то не какво да е а ... сватба!
Гобленът "Паисий Хилендарски" е отдавна замислен подарък за семейството, който по поръчка и с голяма доза късмет успях да завърша за събитието.

Естествено малкият предпочете градината на хотела , който е един най- прекрасните в Банско - "Кемпински Хотел Гранд Арена"


Картичката смених в последният момент поради редица причини, основно за да е в тон на прекрасната аранжировка на картината, която направи моята скъпа приятелка Маги.
Ето я и нея, направена в последният момент - моя запазена марка :)Тя има недостатък, който видях впоследствие на набързо направените снимки.
Интересно как дефекта направо лъсва на снимка, а на живо дори не го забелязваш:)

4 коментара:

Addii каза...

И двамата с Крис сте големи сладури,подаръкът е чудесен и картичката много стилна и нежна

unicorn каза...

Много сте хубави мила:))))Малкият сигурно много се е забавлявал:))Картичката е страхотна ,а украсата на гоблена много красива:)))

Chiges каза...

Марианка, големи сте хубавци и двамата :).
Картичката е много нежна и съвсем като за сватба.
Така и не се сещам вече писах ли ти или само се каних много дълго, но останах впечатлена от гоблена- чудесен е! Страхотна работа си свършила и то не само по него- много ми хареса и кутията :).

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мариана, сигурно ще се повторя, като кажа, че всичко по тази сватба е прекрасно.....така и трябва да бъде! Вие с Крис сте чудесни, личи си, че усмихнатия малък джентълмен се е чувствал суперски на това свое първо светско събитие и е бил една от атракциите на тази сватба...
А за подаъците и картичката ....вече казах преди - нямам думи, страхотни и със сигурност са оценени по достойнство!
Поздравления!