петък, 15 октомври 2010 г.

Малки картичкофурии - Картичка за мама

Крис ходи на детска градина вече месец.Както се случи в предишното предизвикателство, така и сега отново сме на малка почивка вкъщи.
Боли ни гърлото:(
За "Картичка за мама" мама даде разрешение да се ползват нейните пънчове, които отдавна се чуди как да получи.
Един вид награда за това, че стоически понася горчивите капки за нос и се държи като голям мъж.
След брокатените лепила,в които беше влюбен дойде ред и на течните перли.
Мацането с перли беше страхотно забавление и за двамата :)



Радостта на Крис от ползването на мамините джунджурийки не може да се сравни обаче с радостта от новината, че печели наградата на "Малки картичкофурии" - Шеста игра- "Училище здравей" предоставена от Ягодов сладкиш!Сега блогчето на мама , ще се закичи с още едно красиво банерче, а малкият щастливец няма търпение да вземе в ръце вече собствените си джундурийки от наградата:)

5 коментара:

unicorn каза...

Честитооооооооооо:)))Много се радвам за малкия и за мама:))))))))))))))браво на дечко все така да те радва:)))Аз обаче мисля,че най-голямата награда вслучая е картичката,която е спретнал специално за маминка:))))

Chiges каза...

Супер! Да му е честита наградата :).
Между другото Крис заявява сериозно присъствие на творческата сцена, много му се радвам :). Отлично се е справило детето и този път :).

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мариана, честито на малкия картичкофурийчо Крис.....страхотно дете е и е заслужена наградата! Малкия последовател на мама!!!! Да е жив и здрав и все така да печели награди!
Поздрави и целувки и за двамата !

Le каза...

Браво!
Браво на Крис! Истински творчески тандем сте!

siskus каза...

Бравооооо на малкия сладур,честито за джунджурийките,бравичко,картичката за мама е много нежна от цветчетата е направил сърчице!