четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Amore,аmore,аmore........ II

Поредната трескава седмица е налице тук в гората :)
Откраднах малко време от така липсващото ми напоследък за да допълня темата Amore,аmore,аmore........
Сватбата е в неделя и аз най-после съм готова и с подаръка!Ура!Чак невероятно още ми се струва, че успях в срок да го завърша.
Снимките направих веднага след като го взех от ателието за рамкиране, надявам се силно да успея да го снимам и опакован.



Чувствам се ужасно удовлетворена, защото до последно не се знаеше дали ще стане изобщо готов,Крис се разболя и изобщо да ходЯ на детска градина се оказа голямо и леко уморително приключение.Пренастройване на режима на цялото семейство, много емоции и ужасен недостиг на личното ми свободното време...

И както съм тръгнала с бърза ретроспекция, да се похваля с най-голямата ми гордост от последните дни, по-голяма и огромният исторически Паисий...:)
Крис вече чете!!!!!!!!
Щастлив е е вече месец в детската градина и с нетърпение очакваше и той да "стане" Паисий.Ето и една една негова проба за предстоящото голямо събитие, в което и той ще е главен участник:


4 коментара:

Veselina каза...

Поздравления,браво Крис! Толкова малък, а вече чете! Поздравления и за мама, нека винаги се гордее с детенцето си!

Маги каза...

Браво на Крис!:)

unicorn каза...

Много се радвам мила:)))Сигурно си адски горда с малчугана:)))))Толкова е хубаво да видиш какдетето ти се развива,а той вече и чете:))))Направо не мога да си представя колко ще съм щастлива аз ,когато това ни се случи:)))Браво на Крис и да върви само на горе:)))Много е хубав с този костюми съм сигурна,че ще е най-хубав на събитието:)))

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мариана, браво на Крис за това велико постижение...!
Браво и на теб, защото ти си главния виновник за неговите успехи !И си щастлива майка с това прекрасно дете!
И сега е пред очите ми малкия сладур ..невероятно сладък.... - в този костюм ми изглежда като един малък, чаровен джентълмен - със сигурност ще обере всички овации на събитието!
Да ви е жив и здрав, само успехи и занапред!
Прегръдки и целувки!