неделя, 25 юли 2010 г.

Любимият блог "Картичкофурии" навършва 6 месеца !!!

На 25 юли "Картичкофурии" навършва 6 месеца от създаването си.
Поводът отново ще бъде отбелязан с Blog Candy.
Картичкофурията, чийто късмет ще бъде изтеглен от Рандъм генератора на 27 юли 2010г. ще получи тази награда:



Благодаря на Деси/Ivolina ,че създаде това прекрасно място за всички нас , което неуморно поддържа и развива с нови оригинални идеи и проекти.
Имах удоволствието лично да изпитам за кратко това, което за нея е ежедневие в последната половин година.Цялата огромна отговорност,инвестиция на голяма част от деня, понякога и нощта пред компютъра, координирането между толкова много хора...и не на последно място доста компютърни умения.
Възхищавам ти се и ти благодаря, като част от каричкофуриите за твоята твоят заразителен ентусиазъм, упоритост и целенасоченост.

Благодаря за това прекрасно островче ,където намерих толкова много вдъхновение, красота и нови приятни познанства с прекрасни и креативни хора!

Благодаря на всичките картичкофурии, които ме вдъхновиха с техните теми.
Техните предизвикателства са моето вдъхновение за почти всяка моя картичка публикувана тук. Без тях, навярно нямаше да ги има:)
Благодаря и на всички участници в предизвикателствата, от вас аз черпя идеи и се уча.
Честита 1/2 годишнина на всички ни.

4 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мариана, присъединявам се към всичко, което развълнувано споделяш, същите чувства изпитвам и аз! Освен на Деси, благодарности и на теб за чудесната координация която правиш и за страхотните награди, които предлагаш!Желая ти много сили и занапред да се случва всичко това, да бъдеш винаги част от нашето местенце!Честит да ни е този мини рожден ден, да сме живи и здрави да празнуваме големи годишнини!
Поздрави ицелувки: Дани

Irena каза...

Много щедро от твоя страна.
Благодарности за усилията които полагаш за Картичкофуриите.

Пъстър свят каза...

Марианче, хиляди благодарности на Деси, на теб и на всички взели участие в развитието на блога! Да сме живи и здрави всички картичкофурии, за да показваме нашите идеи, майсторийки и красоти и да се усъвършенстваме! Честито!!!

Donika каза...

Много хубава начинание. Поздравления. Имаш подарък от мен, заповядай да го получиш.